Κάλεσμα από τον Στ. Κασσελάκη στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους

«Όσο έχουμε ένα ανάλγητο και κυνικό κράτος, το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο»

Μήνυμα-κάλεσμα σε δράση για την έμπρακτη στήριξη των πληγέντων από την τεράστια πυρκαγιά που κατέκαψε ολόκληρη τη βορειοανατολική Αττική, απευθύνει προς όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που βρίσκονται στην περιοχή της πρωτεύουσας, ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Βλέπω από χθες και ο ίδιος στο πεδίο, ότι οι ανάγκες είναι μεγάλες» υπογραμμίζει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος επισκέφθηκε χθες Δευτέρα το συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας και μετά βρέθηκε επί τόπου στον δήμο Χαλανδρίου όπου έφτασαν οι φλόγες.

Δείτε επίσης: Στους πυρόπληκτους ο Στ. Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει σκληρή μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή

«Μπορείτε να βοηθήσετε επιτόπου ή μέσω της Αλληλεγγύης» σημειώνει.

«Όσο έχουμε ένα ανάλγητο, αδιάφορο και κυνικό Κράτος, το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στην ανάρτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιλαμβάνει και το σημείο όπου η Αλληλεγγύη για Όλους συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης στη διεύθυνση Αλεξανδρείας 76, Αθήνα. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 2105151757, 6944724777, 6908605109. Τι συγκεντρώνουμε: Νερά, φρυγανιές, μπισκότα, ισοτονικά, μωρομάντηλα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Καλώ όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που βρίσκονται στην περιοχή της πρωτεύουσας σε δράση, για την έμπρακτη στήριξη των πληγέντων.

Βλέπω από χθες και ο ίδιος στο πεδίο, ότι οι ανάγκες είναι μεγάλες. Μπορείτε να βοηθήσετε επιτόπου ή μέσω της Αλληλεγγύης.

Όσο έχουμε ένα ανάλγητο, αδιάφορο και κυνικό Κράτος, το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο».


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί